Χρωματολόγιο ειδικών εφέ οξείδωσης μετάλλων REDOX

H σειρά τεχνοτροπιών REDOX είναι μια συλλογή χρωμάτων διακόσμησης, που δημιουργούν μια όμορφη, φυσική όψη παλιαωμένου-σκουριασμένου μετάλλου μέσα σε μόνο λίγες ώρες.  Με μια γκάμα αποχρώσεων της σκουριάς του Σιδήρου, του μαύρου Χαλκού και του Μπρούντζου δίνουν ένα αποτέλεσμα οξείδωσης ικανό να εφαρμοστεί τόσο σε εσωτερικές, όσο και σε εξωτερικές εφαρμογές.

Σχεδιασμένο για αρχιτέκτονες, διακοσμητές αλλά και τεχνίτες, αυτά τα υλικά περιέχουν πραγματικά μεταλλικά στοιχεία, γι’αυτό και οξειδώνουν φυσικά και γρήγορα την βαμμένη επιφάνεια. Το τελικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό, τόσο στην όψη, όσο και στην αφή, καθώς μπορούμε να πάρουμε ανάλογα με τις απαιτήσεις από λεία έως πολύ τραχιά επιφάνεια. Επιπροσθέτως, τα χρώματα αυτά είναι με κατασκευασμένα με βάση το νερό (υδατοδιαλυτά), άοσμα και φιλικά προς το περιβάλλον.

Η εφαρμογή αυτής της τεχνοτροπίας είναι πολύ εύκολη, και το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ρολό. Η εφαρμογή μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε επιφάνεια πάντα με την προσθήκη του κατάλληλου ασταριού.

Περισσότερες πληροφορίες, αλλά και φωτογραφικό υλικό θα βρείτε στις παρακάτω κατηγορίες :

ΕΦΕ ΣΚΟΥΡΙΑΣ ΜΑΥΡΟΥ ΧΑΛΚΟΥ REDOX KC.04

ΕΦΕ ΣΚΟΥΡΙΑΣ ΜΠΡΟΥΝΤΖΟΥ REDOX BR.04

ΕΦΕ ΣΚΟΥΡΙΑΣ ΣΙΔΗΡΟΥ REDOX FE.01

Tα αποτελέσματα των εφέ σκουριάς στο χρωματολόγιο και στις φωτογραφίες είναι ένα παράδειγμα μόνο του τελικού χρώματος. Τα χρώματα της σκουριάς εξαρτώνται απο την εκάστοτε επιφάνεια, την εφαρμογή και τις συνθήκες του περιβάλοντος.